5 sfaturi să ai parte de nopţi fierbinţi şi iarna

5 decembrie 2015 20:20   Fapt divers
Ultima actualizare:

Sexologii canadieni au elaborat o strategie perfect funcţională pentru a salva viaţa de cuplu pe perioada iernii. Statistic s-a demonstrat că iarna scade apetitul sexual şi că din cauza hainelor groase, frigului de afară şi moleşelii induse de căldură, multe cupluri intră în „hibernare” din punct de vedere sexual.

Renunţă la pijamale în aşternut. Pijamalele nu sunt sexy deloc. Iar când intri sub plapumă oricum partenerul e cea mai bună „sobă”. Renunţă la hăinuţe şi lasă-l pe el să te încălzească.

Masajul pe spate. Vremea rece produce contracţii musculare şi junghiuri la spate. Un masaj în aşternut este cel mai bun preludiu pentru o noapte de vis.

Clăbuceală în doi. Nu există anotimp mai potrivit decât iarna pentru o baie cu spumă, în doi. Seara, înainte de culcare e cel mai bun prilej pentru a vă apropia.

Adormiţi îmbrăţişaţi. Cea mai bună poziţie pentru sex sub plapumă este: amândoi într-o parte. Femeia se aşază cu spatele la partener şi lasă frâu liber dorinţei.

Un ceai de mentă înainte de culcare. Cu respiraţia proaspătă şi sângele clocotind în vene oricine începe să simtă nevoie de romantism.

Mai multe