7 întrebări la care trebuie să răspunzi neapărat pentru a găsi fericirea

7 aprilie 2015 9:23   Fapt divers
Ultima actualizare:

Fericirea este un concept foarte vag, care poate fi raportat la specificul fiecărei persoane. Nu există fericire universală, ci momente pe care oamenii le caută și le așteaptă în viață.

Pentru unii, fericirea este o stare de continuă expectativă. Pentru alții, este o falsă realitate, în timp ce pentru alții este o destinație la capătul unui curcubeu. Iar pentru alții este un proces chinuitor și consumator de timp, dar frumos privit în retrospectivă. Dacă fercirea este un concept personal, nu universal și stă în puterea fiecăruia să o obțină și s-o simtă, atunci de ce sunt atâția oameni nefericiți? Cu siguranță, fericirea nu este ușor de obținut, așa că uite ce întrebări trebuie să-ți pui, conform huffingtonpost.com.

În acest process, ți se poate întâmpla să riști totul, să plângi, să te epuizezi și să te îndoiești de tine. Ți se poate întâmpla să eșuezi, să-ți reorientezi planurile de mai multe ori, să simți că înnebunești și apoi, pentru prima oară în viața ta, să simți că trăiești. Să simți că trăiești cu pasiune! Fericirea nu te caută. Tu trebuie să o cauți pe ea.

Mai multe