7 sfaturi pentru a putea strânge bani «la saltea»

27 august 2016 20:35   Fapt divers
Ultima actualizare:

Trăieşti de la un salariu la altul şi nu te vezi în stare să pui niciun ban de-o parte? Ştim, vei spune că soluţia este să câştigi mai mult, însă până atunci ai nevoie de câteva sfaturi financiare pentru a putea economisi. Orice este posibil cu puţină cumpătare şi organizare. Încearcă şi tu! Vei vedea ce bine-ţi prind economiile.

Cu cât economiseşti mai mult, cu atât ai mai multă libertate de mişcare. Îţi vei permite să călătoreşti, să cumperi un lucru pe care ţi-l doreşti, iar dacă nu eşti mulţumit cu locul tău de muncă şi vrei să-ţi cauţi altceva, te poţi baza pe economii pentru a face tranziţia mai uşoară. De asemenea, economiile te vor salva oricând apare ceva neprevăzut şi treci printr-o situaţie de criză.

„Sunt tată şi ştiu cât de importante sunt economiile într-o familie, dar mai ales cât de important este să-ţi prioritizezi cheltuielile. Eu am zilnic, în cheltuielile obişnuite, un comportament financiar cumpătat, aceasta e cheia”, ne spune Claudiu Bud, directorul de vânzări şi servicii al unei companii de management al creanţelor.

Iată ce alte idei au specialiştii

Mai multe