A adormit în autobuz. Când s-a trezit, a avut parte de un şoc

16 martie 2016 8:07   Fapt divers
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 35 de ani din estul Londrei a adormit într-un autobuz, iar când s-a trezit, a avut parte de o surpriză ieșită din comun. Un animal îi mesteca și îi trăgea pantalonii. Bărbatul a fost de-a dreptul șocat nu doar de faptul că nu se aștepta la așa ceva, dar nici nu știa ce intenție avea “agresorul” patruped.

Steve Gould, din estul Londrei, a avut parte de o întâmplare neobișnuită după ce a adormit într-un autobuz, relatează Metro.co.uk. “După aproape o oră m-am trezit și m-am uitat în jos, iar o vulpe îmi mesteca pantalonii. Nici măcar nu clipea. Se uita la mine ca și cum ar fi zis «cu ce am greșit?». Nu încerca să mă muște sau ceva de felul acesta. Mă trăgea de pantaloni ca și cum ar fi zis «vino cu mine» sau încerca să îi tragă de pe mine. Dumnezeu știe ce s-ar fi întâmplat dacă nu m-aș fi trezit. Mi-aș fi putut pierde un picior, nu știu.”

În ciuda sperieturii, bărbatul nu a fost rănit. De fapt, vulpea nu a avut nicio intenție de a-I face rău lui Steve. Poate încerca doar să îl trezească.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe