A adormit la serviciu chiar în prima zi. Cum s-a amuzat netul pe seama lui

14 februarie 2016 15:51   Fapt divers
Ultima actualizare:

În prima zi ca intern, un tânăr a adormit în fața biroului la care lucra. Colegii săi au surprins momentul și nu au ezitat să îl pozeze. Ce a urmat este demn de o comedie savuroasă.

“Unul dintre asociați m-a surprins dormind, iar de acolo totul a escaladat foarte rapid”, a declarat amuzat de întreaga situație chiar bărbatul, el fiind și cel care a postat imaginea pe internet. Nu mult le-a trebui internauților să organizeze o adevărată competiție din a realiza cel mai amuzant trucaj al acelei poze. Ajutați de Photoshop și cu multă imaginație, cei care au intrat în joc nu s-au dat la o parte de la nimic.

Încetul cu încetul, tânărul adormit a devenit personaj alături de Borat, familia Simpson, Jon Snow sau chiar a primit rolul central în Cina cea de Taină a lui da Vinci. Chiar și celebrul selfie de la Premiile Oscar de anul trecut și-a mai adăugat un membru.

Deși a fost prins dormind la locul de muncă, bărbatul nu a fost concediat. În plus, are o explicație pentru starea lui accentuată de somnolență : “Am fost diagnosticat cu anemie, ceea ce se poate vedea și din uimitoarea culoare a pielii mele, iar asta mă face să fiu foarte somnoros”, a adăugat el pentru Huffington Post.

Mai multe