A adus un aligator viu la o petrecere în cinstea unui copil. Cum au reacționat invitații

31 martie 2018 12:08   Fapt divers
Ultima actualizare:

În Louisiana, un bărbat și-a speriat invitații de la o petrecere aducând un aligator viu. Mike Kliebert s-a gândit că cel mai potrivit invitat special la petrecerea în care le va spune apropiaților care este sexul copilului său ar fi chiar un animal cu sânge rece. Deși ți s-ar ridica părul pe mâini numai la gândul că ai merge la o petrecere în care se află un aligator, invitații au fost foarte fericiți și l-au fotografiat.

Conform Huffingpost.com, chiar mama viitorul tată a făcut public imaginile în care se juca cu aligatorul, ținându-l de fălci.

„Primul lucru la care m-am gândit când ne decideam ce să facem la această petrecere, a fost chiar un aligator”, a delcarat Mike Kliebert. Părinții lui Mike ar fi deținători de aligatori de mulți ani. 

„Aligatorii sunt o parte importantă din familia noastră, deci de ce să nu-i integrăm?”, a continuat viitorul tătic. Motivul pentru care ei au adus un aligator la petrecere a fost ca animalul să fie cel care să dezvăluie sexul viitorului copil. La un moment dat, aligatorului i se pune un pepene în gură, iar după ce l-a zdrobit, o culoare albastră a ieșit din el, indicând faptul că va fi băiețel.

„Noi avem câțiva aligatori care mai mănâncă fructe și m-am gândit că ar fi potrivit să facem acest lucru, am luat un pepne și am pus gelatină albastră în el”, a declarat Mike.

Mai multe