A ajuns milionară la loto din greşeală

4 martie 2016 21:31   Fapt divers
Ultima actualizare:

Unii joacă o viaţă la loto şi nu câştigă niciodată, iar pe alţii îi fugăreşte norocul. Asta a păţit bunicuţa Lynne Groves, de 57 de ani, care a cerut un bilet la Lotto Millionaire Raffle şi vânzătorul a rămas fără bilete în maşina de printat.

Lynne Groves, din Chelmsford, s-a întâlnit cu norocul pe 24 februarie. Asistenta medicală în vârstă de 57 de ani, mamă a trei copii, tocmai ieşise din tura de noapte când s-a oprit în drum spre casă la un oficiu al loteriei. A cerut un bilet la loteria EuroMillions (n.r. loterie din Marea Britanie şi ţări din Uniunea Europeană la care trebuie să alegi 5 numere de la 1 la 50 şi să le completezi cu alte două numere norocoase „Lucky Star”  de la 1 la 11). Însă maşina de printat a rămas fără bilete. 

A cerut unul la loteria Lotto Millionaire (adică trebuia să îşi aleagă 6 numere din 59) şi vânzătorul i l-a dat pe ultimul. Femeia care are opt nepoţei dorea însă două bilete aşa că l-a rugat pe vânzător să îi dea unul cu numere date de computer. Când a ajuns acasă după cinci zile şi a verificat biletul cu numerele ei a suspinat dezamăgită pentru că nu câştigase. Când s-a uitat pe biletul servit gata completat a încremenit. Era milionară: 1 milion de lire sterline (5,775 milioane de lei) era al ei.

Acum vrea să îi facă cinste vânzătorului cu o excursie în Australia. Să le deschidă o afacere fiicelor sale şi să se pensioneze anticipat. „Am câştigat cu un bilet Lotto Lucky Dip, adică numere date la întâmplare. Acele secunde preţioase când maşinăria Loteriei Naţionale a fost în pană de bilete au făcut diferenţa”, a declarat femeia, care abia recent a fost să îşi ridice banii. A cumpărat trei maşini de lux pentru familia ei şi a scris pe plăcuţele de înmatriculare „Cu drag de la Lynne”.

Mai multe