A angajat un criminal să-i ucidă soția și să-i cheltuiască asigurarea de viață. Ce l-a dat de gol?

13 februarie 2017 15:06   Fapt divers
Ultima actualizare:

Jeff Lytle, un bărbat de 42 de ani din Monroe, Washington, a fost arestat după ce a vrut să angajeze un criminal să-i ucida soția și fiica în vârstă de numai patru ani.

Gestul incredibil pe care bărbatul a vrut să-l facă este de-a dreptul sinistru, mai ales că ar fi făcut toate acestea doar pentru a cheltui singur asigurarea de viață a soției, Rhoda, în valoare de 1.500.00 de dolari.

Planul diabolic pus la cale de acesta a fost  demascat de fost lui șef, după ce Jeff i-a trimis acestuia din greșeală mesajul în care accepta oferta criminalului.  ”Hei, Shayne, ce mai faci? Îți amintești că mi-ai spus că mă vei ajuta să-mi ucid nevasta. Accept propunerea ta”, a fost mesajul soțului.

Înțelegerea celor doi ar fi fost că, după ce ar fi ucis-o pe soția bărbatului, cei doi ar fi urmat să împartă suma de bani. Planul a fost pus la cap cu mare atenție. Soțul i-a dezvăluit criminalului  programul soției sale, iar toată acțiunea ar fi trebuit să pară un accident sau un jaf cu un sfârșit tragic.

Fostul șef al bărbatului s-a dus imediat la poliție cu dovada incriminatorie. Bărbatul a încercat să nege orice implicare a sa în această problemă, ba chiar a insinuat că fiica sa, în vârstă de 4 ani, ar fi trimis mesjul. În urma arestului și a audierilor, bărbatul a recunoscut că el a trimis mesajul, însă a încercat să convingă autoritățile că nu avea de gând să ducă planul la bun sfârșit.

Bărbatul a fost arestat imediat și se află în închisoarea Snohomish County, în timp ce oamenii legii investighează acest caz.

Mai multe