A avut 25 de ani migrene, dar s-a vindecat când a renunțat la aceste alimente

26 iulie 2016 13:23   Fapt divers
Ultima actualizare:

O femeie, mamă a doi copii, a uimit toți medicii din cauza migrenelor sale pe care le-a resimțit aproape jumătate din întreaga sa viață. A reușit într-un final să scape de dureri după ce a renunțat să mai mănânce unele produse alimentare.

Andrea Henson (46 de ani), orginiară din Lincolnshire, a avut migrene încă de la vârsta de 20 de ani, cei dragi neștiind cum să o ajute. Intensitatea durerilor oscila, dar o criză mai severă a determinat-o pe Andrea să meargă la spital, temându-se de o boală gravă. 

"Acela a fost cu siguranță cel mai rău episod din viața mea. A trebuit să fac toate tipurile de teste, chiar și acupunctură lombară. A fost foarte înfricoșător și n-a făcut decât să-mi arate cât de rele pot fi migrenele", a declarat Andrea, potrivit DailyMail.co.uk.

Ea a mai adăugat că durerile erau mereu imprevizibile și puteau uneori să dureze una sau chiar trei zile. Medicii i-au prescris unele medicamente, dar fiind prea puternice, nu putea să ia decât o parte dintre ele sau în doze foarte mici, fiind ineficiente. 

Fiind organizatoare de evenimente, a reușit la un moment dat să afle de o dietă alimentară. "YorkTest mi-a fost recomandat de o prietenă care fusese diagnosticată cu intoleranță la gluten." A decis să încerce acest test alimentar, dar la început nu a avut nici cea mai mică idee că intoleranța alimentară ar putea fi cauza migrenelor ei. 

La scurt timp ea a observat că avea intoleranță la laptele de vacă, prunele uscate și porumb. Laptele de vacă l-a exclus din alimentație și l-a înlocuit cu cel de soia. În doar 12 săptămâni, rezultatele pozitive s-au și observat. 

"Migrenele obișnuiau să fie parte din viața mea. Acum, în sfârșit mă simt normală fără ele."

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe