A băut de n-a mai putut și s-a trezit într-o altă țară! Cum s-a întâmplat

30 martie 2016 18:55   Fapt divers
Ultima actualizare:

"Marea mahmureală" este un film care arată tuturor ce se poate întâmpla după o noapte de beție. Dacă ai fi crezut că ceea ce se întâmplă în filme nu are corespondent și în realitate, ei bine, te-ai înșelat. Ce a pățit un bărbat din Anglia depășește sfera normalului.

Credea că este doar o simplă noapte în oraș cu prietenii săi, dar un număr prea mare de pahare l-a determinat pe Alexander Caviel să facă ceva de care nu și-a amintit și care l-a uimit chiar și pe el. La doar 21 de ani, mai mult de 10 pahare din diferite băuturi l-au dat peste cap. Când a plecat din local, în loc să se îndrepte spre casă, atenția lui Alex a fost atrasă de un autobuz care se îndrepta spre aeroport. S-a urcat, a ajuns la aeroport și și-a cumpărat un bilet cu destinația Barcelona. Conform Daily Mail, tânărul și-a dat seama de ceea ce a făcut doar când avionul a aterizat, când a și decis să petreacă patru zile în frumosul oraș european.

Despre escapada lui, Alex a declarat: "Nu sunt un băutor înrăit, dar de data aceasta am băut toată noaptea. Am cumpărat chiar și o sticlă de șampanie de 90 de lire, care avea un gust oribil. După ce am ieșit din local am mers la un altul pentru a mânca o supă, am văzut un autobuz care mergea spre aeroport și m-am gândit că ar fi drăguț dacă aș pleca undeva. Apoi, mă simțeam ca și cum zbor, dar m-am gândit că visez și m-am pus să dorm."

Norocul bărbatului a fost că la aterizare, deși surprins de ceea ce a făcut, l-a sunat pe tatăl lui, care i-a spus că poate rămâne pentru câteva zile în Barcelona. Mai mult, câțiva turiști pe care i-a întâlnit în Spania i-au devenit tovarăși de vacanță și astfel noaptea de beție s-a transformat într-o aventură palpitantă.

Mai multe