A câștigat 1 milion de dolari, după ce zeci de polițiști au folosit-o pentru sex

1 iunie 2017 19:20   Fapt divers
Ultima actualizare:

O tânără a câștigat 1 milion de dolari la tribunal, după ce zeci de polițiști au folosit-o pentru servicii sexuale. Jasmin Abuslin, fiica unui polițist, a mărturisit că a făcut sex cu peste 24 de colegi de-ai tatălui ei.

Jasmin avea doar 16 ani,când a început să presteze servicii sexuale pentru polițiști. Bredan Brien, unul din ofițerii care au profitat de ea, s-a sinucis, după ce tânăra a amenințat că va spune totul lumii. Mărturia prostituatei a lăsat fără loc de muncă o mulțime de polițiști, de la diferite secții de investigație.

”Este timpul să plătim și să lăsăm tânăra să-și continue viața, dar mai ales să atragem atenția asupra departamentului de poliție din Oakland”, a declarat Rebecca Caplan, consilier la Oakland, conform Metro.

Cazul a ieșit la lumină în anul 2015, după ce Brien s-a sinucis, lăsând notă că au fost și alții ca el implicați. Aceștia închiriau camere de hotel, spunându-i tinerei cum să vorbească, ce să facă și ce să poarte. Mai mult decât atât, ofițerii o anunțau unde sunt zonele cu prostituate pe care aceștia le monitorizau zilnic, astfel înât să le evite. Tânăra a mărturist că s-a culcat cu un polițist chiar în mașina acestuia de serviciu.

Jasmin a cerut inițial despăgubiri de 66 de milioane de dolari, însă Curtea i-a respins cererea, acordându-i 1 milion de dolari. Avocatul tinerei a declarat că metoda aplicată de ofițeri se numește sclavie modernă.

Mai multe