A comandat o porție de aripioare de pui, dar a șocat-o ce a găsit în cutie

26 septembrie 2016 19:43   Fapt divers
Ultima actualizare:

Este plăcut să comanzi felul tău de mâncare favorit și să-ți fie adus acasă în cel mai scut timp pentru a-l savura. O astfel de experiență a vrut să încerce și o femeie care a comandat de la Domino’s Pizza o porție de aripioare de pui, dar când a deschis cutia, a avut o mare surpriză.

Selena Avalos, din Statele Unite, nu a știut dacă ar trebui să se bucure sau să se înfurie când a observat că în loc de apetisantele aripioare de pui, a găsit 5.000 de dolari cash, informează Metro.co.uk. în mod surprinzător, în loc să aleagă să fie discretă și să păstreze banii, a făcut o reclamație la Domino’s Pizza și a cerut un curier care să vină să ia inapoi cutia.

Onestitatea sa a fost răsplătită – nu cu 5.000 de dolari – dar a primit din partea restaurantului dreptul de a servi pizza gratis timp de un an. Când a auzit știrea, șeful de la locul de muncă al Selenei i-a dat o săptămână de concediu plătit.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe