A crezut că i-a murit soţia, însă la 2 ani a avut parte de un şoc

13 martie 2016 21:41   Fapt divers
Ultima actualizare:

Un marocan care a crezut că şi-a pierdut soţia pentru totdeauna după un accident de maşină, în urmă cu doi ani, a avut un şoc când şi-a văzut soţia la televizor.

Abragh Mohamed trăieşte într-un sătuc din Maroc. În urmă cu doi ani, a primit un telefon de la un spital din Casablanca, în care medicii îl informau că soţia lui a suferit un accident de maşină, este în stare gravă şi, cel mai probabil, nu va supravieţui, notează The Independent.

A fost anunţat apoi că femeia s-a stins din viaţă şi că familia trebuie să plătească toate costurile cu spitalizarea. Mai mult, Mohamed a primit şi "cadavrul" soţiei.

"Trupul ei era învelit într-un cearşaf şi pus deja în sicriu. Apoi am înmormântat-o", a povestit marocanul.

Doi ani mai târziu, în timp ce se uita la o emisiune intitulată "Dispăruţii", Abragh a avut un şoc să-şi vadă soţia. Aparent, ea a sunat la emisiune pentru a-şi regăsi soţul cu care, spune ea, a pierdut legătura acum 2 ani.

"Nu am ştiut că am îngropat pe altcineva şi că soţia mea este încă în viaţă", a mai adăugat el.

Nimeni nu ştie exact ce s-a întâmplat după accident, iar povestea celor doi soţi s-a viralizat rapid în mediile de socializare din Maroc. Mulţi cred însă că, cel mai probabil, femeia a suferit o pierdere temporară de memorie.

Mai multe