A crezut că o cere de soție, dar râzi cu lacrimi când vezi ce a făcut apoi

15 februarie 2016 13:23   Fapt divers
Ultima actualizare:

Duminică (14 februarie), îndrăgostiții din întreaga lume au sărbătorit Valentine’s Day alături de partenerii de viață. Majoritatea au ieșit la întâlniri romantice și și-au cumpărat cadouri, însă unii dintre ei au ales să celebreze într-un mod cu adevărat inedit.

Un britanic i-a făcut un cadou surprinzător iubitei lui. Acesta s-a așezat în genunchi în fața ei și a început să îi spună cât de mult o apreciază. Tânăra s-a emoționat vizibil, și-a pus palmele la gură, iar când iubitul ei a scos din buzunar o cutiuță de bijuterii, era cât pe ce să exclame „Da!”.

Iată ce s-a întâmplat, de fapt

Nici nu a avut timp să scoată un sunet, că bărbatul a deschis cutia, în care se afla un pliculeț de ceai. „Vrei să îmi faci un ceai?”, este întrebarea pe care i-a adresat-o apoi. Tânăra s-a enervat cumplit și a ieșit înjurând din cameră, fiind victima uneia dintre cele mai neplăcute farse de Valentine’s Day.

Imaginile au fost publicate pe o rețea socială de către britanicul Brad Holmes, din Southampton, Anglia, care, potrivit dailymail.co.uk, este și autorul glumei. În imagini apare chiar iubita lui, Jenny Davis, care nu a fost prea plăcut surprinsă de cadoul lui Brad.

Mai multe