A dat cu mașina peste biciclist, «intenționat»! Răzbunarea victimei

24 martie 2016 11:53   Fapt divers
Ultima actualizare:

Din victimă, a devenit agresor. Un biciclist s-a răzbunat crunt pe un șofer care ar fi dat intenționat cu mașina peste el. Acesta nu a vrut să-l lase nepedepsit pe cel care l-a atacat, și chiar dacă nu a reușit să se confrunte cu el personal, i-a provocat pagube costisitoare.

Momentul accidentului a fost filmat și publicat pe o rețea socială. Din imagini, nu se vede clar dacă șoferul chiar l-a lovit intenționat pe biciclist, așa cum susține autorul postării, sau dacă pur și simplu a pierdut controlul volanului.

Cert este că, enervat până peste poate, victima nu s-a lăsat mai prejos și a fugit după mașină. Șoferul nu a plecat imediat, ci chiar a vrut să coboare, însă când l-a văzut pe biciclist luând ceva de pe jos, a călcat accelerația. Nu destul de rapid, pentru că bărbatul accidentat a reușit să îi spargă luneta cu obiectul respectiv.

„E o nebunie! Un șofer «doboară intenționat un biciclist»”, a scris cel care a publicat videoclipul. Imaginile au strâns peste 1.000 de like-uri, și peste 4.000 de distribuiri.

Mai multe