A dat peste un rechin în timp ce înota. Reacția tinerei, incredibilă

8 aprilie 2016 15:56   Fapt divers
Ultima actualizare:

O tânără din Anglia a trăit experiența vieții ei în Filipine, și nu este vorba despre peisajele de vis. Femeia a dat nas în nas cu un rechin uriaș în timp ce făcea snorkelling în apa de un albastru ireal.

Totul a fost filmat de prietena tinerei, care a surprins groaza fetei când și-a dat seama că un rechin uriaș îi luase urma. Tânăra îmbrăcată într-un costum de baie roz era ocupată să urmărească fauna prin ochelarii de snorkelling și a observat prea târziu că o creatură uriașă s-a apropiat periculos de ea. A început să înoate cu mișcări dezordonate, încercând cu disperare să ajungă la barca pe care o închiriase împreună cu prietena ei.

Din fericire pentru ea, deși este cel mai mare pește care trăiește la ora actuală în mările și oceanele planetei, rechinul-balenă este inofensiv pentru om. Este adevărat că atinge până la 15 metri lungime, însă gura lui gigantică este lipsită de dinți. Se hrănește doar cu plancton. Tânăra s-a ales așadar doar cu o sperietură zdravănă și cu o experiență de povestit nepoților.

Imaginile filmate sunt „de groază”

Mai multe