A descoperit un mesaj misterios într-o sticlă, dar a fost uimit de ce scria pe bilet

6 octombrie 2016 15:50   Fapt divers
Ultima actualizare:

Orice copil care iubește aventura și poveștile cu pirați se bucură atunci când descoperă o sticluță cu un mesaj scris în ea. La fel de entuziasmat a fost și acest băiețel, dar din păcate, mesajul nu era ceea ce părea.

El a observat într-o sticlă de bere Heineken, găsită pe plaja Hayling, din Hampshire, Marea Britanie, o hârtie frumos împăturită care l-a trimis imediat cu gândul la legendele cu pirați care lăsau mesaje despre comori.

Filmat probabil de tatăl său, băiețelul încearcă să spargă sticla cu un ciocan pentru a citi mesajul din interior, după cum ne informează Daily Star. După ce a desfăcut biletul cu grijă pentru a nu-l rupe deoarece era ud, a descoperit ceva la care nu se aștepta.

„Dan & Dan au fost aici, 1/10/2016, 12.19 am

Am luat-o razna de la cocaină...”

Băiatul descoperise doar o farsă a unor petrecăreți care s-au distrat puțin în urmă cu câteva zile cu niște substanțe halucinogene. „Deci, fără pirați. doar drogați”, a spus amuzat tatăl băiatului.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe