A devenit celebră după ce a născut octupleți! Ce s-a ales de mama eroină

20 mai 2017 19:44   Fapt divers
Ultima actualizare:

O femeie din Statele Unite a adevenit celebră în 2009 în momentul în care a născut opt gemeni. La acea vreme, fusese a doua femeie de oirigine americană care a putut aduce pe lume opt copii perfect sănătoși. De parcă nu ar fi fost suficient, acasă o mai așteptau alți șase copii.

Numele ei este Natalie Denise Suleman, are 41 de ani și se poate considera o mămică fericită, chiar dacă nu are o situație materială foarte bună. Situația ei a atras atenția medicilor din întreaga lume deoarece a reprezentat un caz medical foarte rar în epoca contemporană și chiar a fost realizat un documentar despre viața ei, după cum precizează MetDaan.com.

Natalie a mărturisit că din cauză că nu avea suficienți bani pentru a-și crește toți cei 14 copii, a fost nevoită să joace în filme pentru adulți pentru a câștiga un venit mai mare. Ea a declarat însă că a făcut acest lucru doar o perioadă, până a conștientizat că printr-o astfel de ocupație este un exemplu greșit pentru copiii săi.

Natalie a mărturisit că fiicele sale au nevoie de o mamă responsabilă, de la care au ce învăța și să nu o ia pe același drum pe care a luat-o ea când era tânără. Cea mai mare dintre fetițele ei are zece ani și deja a început să o imite pe mama sa, ca orice copil și din acest motiv, Natalie s-a văzut nevoită să renunța la trecutul său.

În urmă cu trei ani, Natalie s-a mutat în California, pentru a-și începe o nouă viață și s-a angajat pe un post de consilier pentru probleme familiale, o slujbă care i se potrivește de minune, potrivit afirmațiilor sale. Nu trebuie să ne închipuim că i-a fost ușor să aducă pe lume opt copii, după ce mai născuse alți șase.

„M-am simțit din nou vie. Ca mamă de octupleți, eram ca o moartă umblătoare. Când mi-am revenit și m-am întors la profesia mea, la copii, ne confruntam cu probleme financiare, dar nu mai conta. Nu m-am simțit niciodată atât de liberă și de fericită.”

În luna februarie a acestui an, cei opt frați gemeni () au împlinit opt ani. În ciuda dificultăților de ordin material, mămica lor a declarat pentru reviste „People”: „Sunt recunoscătoare fiecărei zi.”

Mai multe