A devenit mama propriului nepot după ce fiica ei a rămas infertilă

6 decembrie 2016 18:57   Fapt divers
Ultima actualizare:

O femeie a devenit mama nepotului ei, după ce a fost surogat pentru fiica ei care nu poate avea copii. Micuţul Jack s-a născut perfect sănătos şi acum are două mame care îl iubesc.

Jessica, în vârstă de 21 de ani, şi-a îngheţat ovulele când a aflat că are cancer, în urmă cu trei ani. Ea a urmat un tratament şi a reuşit să se vindece de boală, dar a rămas infertilă. Mama ei, Julie, în vârstă de 44 de ani, a decis să fie mamă surogat pentru fiica ei şi a povestit că se simte norocoasă "să facă un lucru bun" după atât de mulţi ani de suferinţă, conform mirror.co.uk. 

Ea l-a născut pe Jack, un băieţel perfect sănătos şi îi este şi mamă şi bunică. "Mama mea e grozavă. De mică mi-am dorit copii şi acum visul mi-a devenit realitate", a spus Jessica. 

Tânăra a aflat la 18 ani că are cancer la nodulii limfatici şi nu poate avea copii. Totuşi, ea şi-a îngheţat 21 de ovule, din care zece au fost fertilizate. Unul a fost dezgheţat şi mama Jessicăi a fost înseminată artificial cu el.

"Când cancerul i-a luat şansa de a avea un copil, am fost distruşi de durere. Am decis să fiu mamă surogat pentru a putea avea eu controlul. A fost o onoare. Am petrecut mult timp în spital, dar ultima vizită a  fost una minunată", a spus Julia. 

Mai multe