A dus polițiștilor dovada violului! Au fost șocați când au văzut ce era

13 februarie 2016 17:54   Fapt divers
Ultima actualizare:

O femeie în vârstă de 32 de ani a raportat polițiștilor că a fost violată de către cumnatul ei, la numai câteva minute după consumarea faptului. Mai mult, aceasta le-a adus organelor legii dovada clară a violului, penisul atacatorului ei, pe care, le-a explicat, l-a tăiat cu o seceră.

Polițiștii au fost șocați când au văzut ce ținea femeia în mână, mai ales că aceasta era însoțită de cei trei copii ai ei atunci când s-a prezentat la secție, potrivit independent.co.uk. Aceștia i-au trimis ajutoare medicale bărbatului, însă a fost prea târziu, pentru că atunci când au ajuns la fața locului, atacatorul era spânzurat de un copac din apropierea casei.

Totul s-a întâmplat în districul Sidhi din Madhya Pradesh, India. Femeia locuia în aceeași casă cu cumnatul ei, pentru că soțul ei lucra în Nashik, Maharashtra, la o distanță de aproximativ 1.100 de kilometri.

Chiar dacă tânăra le-a spus polițiștilor că a fost violată și le-a explicat că i-a tăiat penisul bărbatului în timp ce o abuza sexual, aceasta este acuzată de tentativă de omor. „Acesta este un caz rar și trebuie investigat pentru o acuzație corespunzătoare”, adeclarat Abid Khan, purtătorul de cuvânt al Poliției din Sidhi.

Mai multe