A făcut pe karatista în autobuz, dar uite cum s-a făcut de râs

13 septembrie 2016 17:49   Fapt divers
Ultima actualizare:

O femeie care se afla într-un autobuz din Londra s-a trezit cu capsa pusă sau a vrut pur și simplu să se lege de cineva, așa că și-a ales un pasager de culoare pe care a început să-l facă cu ou și cu oțet.

A început să arunce o ploaie de injurii asupra celui care nu-i făcuse nimic până la momentul cu pricina, spre amuzamentul pasagerilor care au râs de mama focului și s-au grăbit să înregistreze întreaga tărășenie. Totuși, conflictul a luat amploare și femeia a încercat să-l lovească pe bărbat. S-a ținut de bare și a vrut să-l lovească cu piciorul, dar s-a dezechilibrat și a căzut pe spate, făcându-se de râs în fața tuturor.

Femeia a fost nemulțumită de culoarea pielii pasagerului, ceea ce a scos-o din minți, mai ales că aburii alcoolului au avut un mare aport în atitudinea ei. Bărbatul i-a spus răspicat să se potolească pentru că este englez și nu ar avea de ce să-și îndrepre ura spre el.

S-au luat la bătaie și s-au plesnit peste față. Conflictul ar fi continuat dacă șoferul nu ar fi deschis ușile și bărbatul agresat nu ar fi împins-o afară pe pasagera recalcitrantă.

Mai multe