A făcut sex într-un parc de distracții cu un...dinozaur. Imaginea vorbește de la sine

29 septembrie 2016 11:08   Fapt divers
Ultima actualizare:

Tocmai când credeai că nimic neobișnuit nu s-ar putea întâmpla într-un parc de distracții cu tematică preistorică pentru copii, iată că apare și excepția! O femei a fost surprnisă în mijlocul unor scene erotice cu un...dinozaur – o figurină...din fericire.

Femeia a fost fotografiată din spate în timp ce dădea frâu liber pornirilor sexuale cu o figurină de dinozaur care ar fi trebuit să fie o jucărie pentru sutele de copii care vin periodic în acel loc și nu o jucărie sexuală pentru adulți.

Întâmplarea s-a petrecut într-un parc de distracții din Marea Britanie, femeia cu pricina se pare că nu a ales orice dinzaur, ci un pui de T-Rex și ca lucrurile să fie și mai complicate, imaginea a ajuns și pe Internet, informează Metro.co.uk.

„Sunt îngrijorată că mulți copii se joacă cu acești dinozauri. Am fost dezgustată. Mi se face rău când mă gândesc câți copii se-nvârt în jurul acelei figurine de dinozaur”, a declarat dezgustată mama unui copil. În momentul de față, polițiștii încearcă să o identifice pe femeia care va fi acuzată de acte indecente în public.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe