A făcut sex oral tuturor celor care au votat „Nu” la referendumul din Italia!

29 ianuarie 2017 18:00   Fapt divers
Ultima actualizare:

O bombă sexy de origine italiană a promis înainte de referendumul din Italia că toți bărbații care vor vota „Nu” reformelor constituționale, vor primi din partea ei o partidă de sex oral. Este o femeie de cuvânt și a organizat un tur național care a satisfăcut până acum peste 400 de bărbați.

Paola Saulino (27 de ani) s-a arătat fățiș împotriva deciziilor fostului premier italian, Matteo Renzi, iar pentru a-i face pe alegători să-i urmeze exemplul, și-a propus să mărească miza. Cum rezultatul referendumului a arătat că 59% dintre cei care s-au prezentat la referendum au votat „Nu”, Paola s-a văzut nevoită să-și țină promisiunea.

Ea locuiește în Los Angeles, în Statele Unite, dar a anunțat pe Internet că organizează un tur național ce cuprinde zece întâlniri, unde îi așteaptă pe domni s- le ofere „premiul”, precizează Daily Star.

„Pompa Tour” a satisfăcut până acum mai bine de 400 de bărbați, iar bomba sexy urmărește să se țină de cuvânt până la capăt, chiar dacă a început să o doară obrajii. Partidele de sex oral au loc într-o cameră privată, ferită de public, iar uneori, Paola cere o pauză pentru a se spăla pe față, după cum a povestit ea într-un interviu pentru sursa citată.

Mai multe