A fost furată când era copil, dar și-a regăsit familia după 53 de ani!

10 octombrie 2022 9:19   Fapt divers

Poveste emoționantă! O femeie care a fost furată de la familia ei din Marea Britanie, când avea doar patru ani, s-a reunit cu familia ei biologică. Susan Gervaise (57 de ani) spune că nu a sperat vreodată că își va întâlni frații.

Foto: Facebook

Citește și: Situație desprinsă parcă din filme la Petroșani! Un bărbat a furat din spital bebelușul pe care îl predase de bunăvoie

Numele ei real este Susan Preece și a fost luată de la familia ei biologică din Pontefract, West Yorkshire, în 1969, de un cuplu scoțian care i-a promis mamei sale că o duce pe micuță într-o excursie la Disneyland.

În schimb, a fugit cu ea în Canada, iar mai târziu în Noua Zeelandă și Australia. Cei care au furat-o aveau deja doi băieți și cel mai probabil își doreau și o fetiță. Au profitat de faptul că mama lui Susan era foarte săracă și abia se descurca, având șapte copilași. I-au spus că au nevoie de certificatul de naștere al fetiței, pentru a o putea duce la Disneyland cu ei.

Vezi și: Șocant! Bebeluș furat de o maimuță de lângă mama sa. Copilul a fost găsit mort

Susan spune că părinții adoptivi au crescut-o ca și cum ar fi fost fiica lor și nu i-au spus niciodată adevărul, ci au mințit-o că familia ei biologică a abandonat-o. Femeia nu a putut lua legătură cu frații ei biologici până anul acesta, la 53 de ani de la dispariția ei. Ea și-a găsit rudele pe Facebook și s-a reunit acum cu patru dintre cei șase frați ai săi, în West Yorkshire.

Te-ar putea interesa și: Incredibil! Şi-a vândut bebeluşul pe Facebook pentru 380 de lei

„Am avut o copilărie fericită.”

„Chiar dacă m-au furat, am fost foarte iubită. Am avut o copilărie fericită și am călătorit mult alături părinții mei.” , a declarat Susan Gervaise pentru Daily Mail. Și-a pierdut mama „adoptivă” la 10 ani, iar tatăl ei a murit când avea 19 ani. Susan este acum căsătorită în Australia și are trei copii și patru nepoți. Soțul ei, Hamilton, a fost cel care a ajutat-o să-și găsească familia biologică. Toți frații ei sunt încă în viață și, cu excepția unuia, aceștia locuiesc încă în Pontefract: „Când am vorbit cu frații mei, plângeau isteric pentru că nu le venea să creadă că sunt în viață. Niciodată n-am crezut că o să se întâmple asta. E un miracol și o poveste plină de speranță”.

Află mai multe despre: Un bărbat din Suceava şi-a reclamat fiul la Poliţie pentru că i-a furat zacusca din debara

Din păcate, ea nu s-a reunit niciodată cu mama ei biologică, care a murit în urmă cu opt ani, ceea ce înseamnă că nu a aflat vreodată că fiica ei este în siguranță. De-a lungul anilor, femeia și-a căutat fiica, dar fără noroc. Susan a vizitat, împreună cu frații ei, mormântul mamei lor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe