A fost inventată casca pentru vise plăcute

23 februarie 2019 16:00   Fapt divers
Ultima actualizare:

Dai un ban, dar măcar ştii că visezi frumos! Compania franceză Dreamlight a dat lovitura după ce a lansat la Salonul Consumatorilor de Electronice din Las Vegas, de la începutul acestuit an, casca specială care garantează un somn odihnitor şi vise frumoase.

Dispozitivul costă între 60 şi 300 $ şi este ideal pentru cei care suferă din cauza schimbării fusului orar. Reprezentanta companiei, Angela Miao, a explicat că DreamlightPro (n.r. aparat similar „căştii” folosite la realizarea electroencefalogramei) a fost testat cu succes pe 50 de voluntari care aveau probleme din cauza insomniilor. Rezultatele au fost miraculoase. Un alt produs care revoluţionează piaţa electronicelor e şi periuţa de dinţi Y-Brush care costă 145 $.

Aparatul igienizează gura în mai puţin de 10 secunde, albeşte dinţii şi ajută la corectarea masticaţiei. Este suficient să ţineţi aparatul timp de cinci secunde pe maxilar şi 5 secunde pe mandibulă pentru a avea parte de rezultatul scontat. Y-Brush funcţionează cu ajutorul unei baterii, se fixează pe dinţi cu ajutorul gutierei şi îndepărtează depunerile din zonele interdentare cu ajutorul unor peri fini de nylon, folosind o pastă de dinţi specială.

Mai multe