A fost la un pas să moară după ce și-a cimentat capul într-un cuptor cu microunde

9 decembrie 2017 20:21   Fapt divers
Ultima actualizare:

Un tânăr de 22 de ani din Marea Britanie a avut nevoie disperată de intervenția pompierilor după ce și-a cimentat capul (la propriu) într-un cuptor cu microunde. Ceea ce a început ca o „distracție”, putea să se termine cu o tragedie.

Un grup de tineri au filmat un „experiment” pentru canalul lor de Youtube, dar lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Băieții au preparat într-o găleată câteva kilograme de ciment, pe care l-au turnat apoi într-un cuptor cu microunde. „Curajosul” care s-a oferit să experimenteze năzbâtia, și-a pus apoi o pungă de plastic pe cap și a pregătit un furtun care ar fi trebuit să-l ajute să respire cât dimp avea capul băgat în cuptorul plin cu ciment.

Două ore a stat tânărul cu capul în cuptor, după cum relatează metro.co.uk, dar când cimentul a început să se întărească, băiatul a intrat în panică, întrucât pasta și-a mărit volumul și începuse să îi strivească craniul. Situația a devenit și mai periculoasă atunci când furtunul prin care respira a fost obstrucționat de ciment. Dacă nu ar fi chemat pompieri la timp, ar fi riscat să moară sufocat și cu capul strivit.

Mai multe