A găsit ceva îngrozitor în iaurt. Era viu!

20 aprilie 2016 10:04   Fapt divers
Ultima actualizare:

O femeie din Marea Britanie, mamă a trei copii, a comandat câteva produse alimentare de la un magazin, dar a avut parte de o surpriză destul de neplăcută. Curierul nu i-a livrat doar comanda, ci și ceva în plus, care a cam speriat-o pe femie.

Harriet Stapley (30 de ani) a găsit un crab viu pe borcanele de iaurt pe care le comandase pentru fiul său, relatează Metro.co.uk. Micul crustaceu a fost adus chiar de către curierul care a livrat produsele, alături pâine, lapte și alte alimente. Nu a cerut decât un singur preparat din pește – un pachet sigilat cu file de somon – în niciun caz un crab, mai ales unul viu. Totuși, când a desfăcut pachetul cu alimente, crustaceul se plimba foarte vesel pe borcanele de iaurt, fără a părea deranjat de proprietară.

“Nu-mi venea să cred. Am crezut că este mort la început. M-am gândit ce pot să fac cu un crab viu. Nu doream nici să moară”, a declarat Harriet. Astfel, femeia a umplut o găleată cu apă și a dus crabul la cel mai apropiat lac, pentru a-l elibera.

“Copiii mei au vrut să-l ducem la mare, dar m-am gândit că nu va rezista atât de mult timp, astfel că l-am pus într-o găleată plină cu apă și cu niște pietre, iar apoi l-am dus la Lacul Bradbourne.” Harriet i-a contactat și pe responsabilii magazinului, care însă nu au știut să ofere vreo explicație.

“Este dificil de explicat cum a reușit crabul să ajungă atât de departe de habitatul său natural, dar i-am promis doamnei Stapley că vom investiga cazul”, a declarat un purtător de cuvânt al magazinului.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe