A găsit donatorul de spermă cu care are un copil! Ce a făcut apoi

25 martie 2016 10:17   Fapt divers
Ultima actualizare:

O femeie l-a cunoscut pe tatăl copilului ei abia la un an după ce a născut. Aminah Hart a apelat la un donator de spermă anonim pentru a rămâne însărcinată, hotărâtă că se va descurca singură cu un copil. Totuși, după luni de zile, s-a răzgândit. A vrut cu orice preț să îl găsească pe tatăl fetiței ei.

Aceasta a făcut tot posibilul ca să îi afle identitatea și să dea de urma lui. Când l-a întâlnit pentru prima oară, a avut o surpriză, pentru că nu se aștepta niciodată la ceea ce a urmat. În 2012 a născut-o pe micuța Leila, iar în 2013 l-a cunoscut pe tatăl ei, Scott Andersen, potrivit metro.co.uk.

Ambii locuind în Victoria, Australia, căutarea nu a durat prea mult, iar în cele din urmă, a meritat efortul. Când s-au văzut, Aminah și Scott s-au îndrăgostit iremediabil unul de celălalt. Circumstanțele au fost propice, având, deja, o fetiță împreună, așa că au hotărât să se căsătorească.

Povestea lor de dragoste a ajuns, acum, subiectul unei cărți numite „How I Met Your Father”/„Cum l-am cunoscut pe tatăl tău”. Curând va fi realizat și un film pe baza acesteia.

Ce a făcut-o să îl caute pe bărbat

Totul a început când Aminah avea 42 de ani. A decis să apeleze la un donator de spermă anonim după ce i-a pierdut pe cei doi fii ai săi, Marlon și Louis, la doar 14 săptămâni, respectiv 14 luni, din cauza unei anomalii genetice.

A cunoscut, din nou, fericirea când i-a dat naștere micuței Leila, la 14 august 2012. Totuși, faptul că Aminah a copilărit fără tată a făcut-o să nu își dorească ca fiica ei să treacă prin același lucru. Așa că a pornit în căutarea donatorului de spermă. Circumstanțele au făcut ca ei doi să se întâlnească, întrucât Scott le-a spus celor de la clinica de fertilitate că ar vrea să o cunoască pe una dintre femeile care avea copiii cu ajutorul spermei lui.

Aminah și tatăl micuței Leila s-au cunoscut la 18 august 2013, în Melbourne. „A fost mult mai ușor decât anticipasem. Eram emoționată... mergeam să întâlnesc un străin și aveam în brațe acest copil genetic”, a povestit Aminah. S-au plăcut de la prima vedere, iar în 2015 și-au unit destinele. La început, fiica lor s-a împotrivit, zicându-i tatălui ei „nu te poți căsători cu mama”, însă, în cele din urmă, s-a acomodat cu ideea. „Am simțit că era începutul a ceva incredibil de frumos. Puteai vedea fericirea și euforia pură din cameră. Trupa știa cum să lucreze cu audiența și a scos pe toată lumea pe ringul de dans – chiar și pe Scott, care nu dansează de obicei”, a povestit Aminah, despre nunta lor.

Mai multe