A găsit o carte cu numele unei fete. Și-au trimis scrisori până când au decis să se întâlnească. Nimeni nu se aștepta la asta

6 august 2018 11:49   Fapt divers
Ultima actualizare:

Un bărbat a găsit o carte într-o bibliotecă din Florida, America. A răsfoit-o și a găsit multe însemnări cu creionul. I-a plăcut enorm ce a citit. Și apoi a văzut că pe carte era trecut și numele fostului proprietar. Volumul apartinuse lui Hollis Maynel. Așa că bărbatul a căutat-o.

După mult timp și mult efort depus, John Blanchard a găsit adresa femeii. I-a scris o scrisoare și a trimis-o. A întrebat-o dacă nu vor să fie prieteni prin corespondență. El urma să plece la muncă, în străinătate. Femeia a acceptat și, timp de un an, și-au trimis scrisori.

Fiecare scrisoare scrisă și citită i-a trimis pe cei doi într-o frumoasă poveste de dragoste. Fiecare scrisoare nouă era o sămânță care cădea într-un sol fertil – inimile lor. La un moment dat, John Blanchard i-a cerut tinerei o poză cu ea. Ea a refuzat. I-a spus că aspectul exterior nu contează dacă el este cu adevărat interesat de ea.

La un moment dat, bărbatul s-a întors acasă, de la munca de peste hotare. Și au decis să se vadă. Întâlnirea era programată pentru ora 7 dimineața la Gara Centrală din New York. – Mă vei recunoaște – a scris fata. – Voi avea un trandafir roșu.

Află pe clickpentrufemei.ro ce s-a întâmplat când s-au văzut!

Povestea emoționantă a bătrânului care merge zilnic cu fotografia soției pe plajă

Test de personalitate. Ce vezi în imagine te definește. Spune-mi ce ai ales să îți spun cine ești

Mai multe