A găsit o cutie în pădure. Ce era înăuntru l-a lăsat fără cuvinte

24 martie 2016 12:36   Fapt divers
Ultima actualizare:

Un motociclist se bucura de o plimbare printr-o pădure până în momentul în care a observat o cutie albă abandonată. Zona pe unde se plimba era destul de izolată și din acest motiv, i s-a părut ciudat să vadă o cutie în mijlocul pădurii aflată în perfectă stare. A fost însă surprins și impresionat de ceea ce a găsit în cutie.

Motociclistul, căruia îi place să i se spună Warosumen, a găsit în mijlocul pădurii o cutie care ascundea șase pisoi, relatează ViralNova.com. Aceștia fuseseră în mod intenționat abandonați într-o zonă izolată, unde aparent nimeni nu i-ar fi găsit.

A fost profund impresionat de ceea ce a descoperit, numai că nici el nu prea putea să îi ducă într-un loc sigur din cauză că i-ar fi fost imposibil să transporte cutia pe motocicletă. A gândit însă o metodă ingenioasă de a-i căra într-o geantă de umăr.

Fiind un mare iubitor de animale, a avut grijă de pisoi, oferindu-le hrană și apă. Din păcate, unul dintre pisoi a murit din cauza stării grave în care a fost găsit, dar ceilalți cinci pisoi sunt acum fericiți și sănătoși în noul cămin.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe