A găsit un bilet de avion vechi de 19 ani. A avut o surpriză când s-a uitat mai bine

5 februarie 2018 23:41   Fapt divers
Ultima actualizare:

John Walker și-a cumpărat în urmă cu 19 ani un bilet de avion pentru a merge la nunta fratelui său, însă din motive personale, nu a mai reușit să ajungă. Astfel, biletul nu a fost utilizat și a cerut o rambursare la momentul respectiv, dar în zadar. Compania i-a trimis atunci o scrisoare care a ajuns sub pat. În scrisoare i-a fost oferită o cursă gratuită. John Walker a cumpărat biletul în ianuarie 1999 și a găsit scrisoarea în care i se oferea cursa pe care o putea folosi gratis, in ianuarie 2018.

Conform Mirror.co.uk, când a încercat să obțină o rambursare, compania i-a trimis o scrisoare prin care au spus că biletul nu era rambursabil, dar valoarea ar putea fi inlocuit cu un zbor viitor. În momentul respectiv nu avea planuri de călătorie, așa că a pus scrisoarea undeva în siguranță și a uitat cu totul. Până de curând, când și-a făcut curțenie sub pat. Bărbatul a găsit o cutie veche plină de documente și a descoperit biletul și, mai important, scrisoarea, sub toate hârtiile. Și-a încercat norocul și a sunat la companie, întrebând dacă mai are valoare acea scrisoare.

Nimeni nu a știut ce să-i răspundă, a fost redirecționat către mai multe departamente, dar degeaba. Așa că s-a hotărât să transmită mesajul prin Twitter și a primit un răspuns în câteva zile. I s-a spus că atunci când compania inițială United a dat faliment în 2002, toate datoriile și voucherele au fost excluse, adică scrisoarea nu mai era valabilă.

Dar pentru că situația sa era cam bizară, compania a hotărât să-i onoreze vechea promisiune, oferindu-i o călătorie gratis. John a mărturisit că încă se gândește spre ce destinație vrea să meargă, dar este foarte încântat de ofertă.

Mai multe