A găsit un număr de telefon într-o toaletă publică şi a sunat! Ce a păţit bărbatul apoi

17 august 2016 10:05   Fapt divers
Ultima actualizare:

Un bărbat din Marea Britanie şi-a f[gist marea dragoste după ce a dat un sms la un număr de telefon pe care l-a găsit scris pe peretele unei toalete publice.

Mark Ellis, în vârstă de 51 de ani, i-a trimis lui Donna Roberts un mesaj, sub formă de glumă: "Salut. Ce mai faci?". De fapt, Mark văzuse un mesaj scris de fostul soţ al Donnei, care voia să se răzbune: "Dacă vrei să te arzi bine, sună la numărul...", potrivit The Sun.

Bineînţeles, femeia a replicat: "Cine eşti?"

Apoi, cei doi au legat o conversaţie, s-au întâlnit câteva zile mai târziu şi, într-un final, s-au îndrăgostit unul de celălalt.

"Ar trebui să-i mulţumesc fostului meu soţ. Mi-a făcut o favoare", spune Donna. Pe de altă parte, Mark s-a declarat extrem de curios:  "Am fost curios să aflu despre acel număr dacă aparţine unei fiinţe umane. Încă râdem când ne aducem aminte de asta".

"Au trecut mai multe zile până când Mark mi-a spus de unde avea numărul meu de telefon. Am înţepenit de uimire. A trebuit să-mi schimb numărul, că să nu mai sune şi altcineva.", a mai adăugat şDonna.

Acum, cei doi au împreună doi copii, de 8 şi 9 ani, care nu ştiu cum s-au cunoscut mama şi tată. "De obicei le spun că mi-a dat un mesaj din greşeală", a declarat Donna.

Mai multe