A ieșit la o bere după muncă și s-a trezit în Mallorca

13 august 2018 16:38   Fapt divers
Ultima actualizare:

Întâmplare cel puțin ciudată pentru un galez! Așa cum fac mulți dintre locuitorii Regatului Marii Britanii, și Alun Griffiths a ieșit după muncă la o bere. Numai că seara lui s-a terminat cumva excepțional. De la pubul din Țara Galilor s-a trezit direct în Palma de Mallorca.

Era o zi de marți obișnuită pentru Alun. După orele de serviciu, tânărul s-a gândit să-și dea întâlnire cu câțiva prieteni la un pub din oraș. Printre discuțiile obișnuite a fost și cea legată de vacanțe, iar lui Alun i-a venit teribila idee de a întreba cine are curaj să plece chiar în acel moment undeva. Nigel a fost cel care i-a cântat în strună, iar cei doi s-au văzut plecând spre aeroport, unde li s-a spus că pot rezerva două locuri la zborul spre Mallorca din acea seară. Zis și făcut.

Fiecare a plătit 800 de lire sterline pentru biletele cumpărate. Ajunși în aeroport, Alun și Nigel au împărțit un taxi cu niște necunocuți, au ajuns în stațiune și s-au pus pe băut, mai ales că nu rezervaseră nicio cameră de hotel. Au ținut-o așa 24 de ore, după care au petrecut o noapte într-un hotel și de abai apoi au plecat spre casă, notează The Mirror.

Mai multe