A înșelat-o și s-a răzbunat. Cum arată BMW-ul după ce tânăra s-a dezlănțuit

22 iunie 2017 20:08   Fapt divers
Ultima actualizare:

O femeie și-a făcut dreptate după ce sentimentele i-au fost rănite. După ce a aflat de infidelitatea iubitului ei s-a hotărât să se răzbune pe mașina acestuia, mașină în care investise extrem de mult, știind că acest lucru îl va răni.

O femeie din Cardiff, Țara Galilor, și-a făcut propria dreptate, un martor filmând întreaga scenă și distribuindu-o în mediul online. BMW-ul negru a rămas fără parbriz, lunetă și geamurile laterale.

 Tânăra a avut grijă mai întâi de plăcuțele de înmatriculare pe care le-a ”rezolvat” cu o țeavă metalică. Apoi, s-a folosit de un bolovan, pe care abia l-a ridicat cu ambele mâini, și l-a aruncat prin fereastra din dreapta șoferului.

După ce și-a terminat treaba, tânăra a fugit de la locul faptei, ca și când nu făcuse și nu se întâmplase nimic. imaginile arată mașină distrusă, în plină zi, chiar în stradă.

”S-a ocupat de mașină preț de câtevaminute, cred că 10. A distrus geamurile mașinii cu o piatră mare și imediat ca poliția să ajungă, aceasta a luat-o la fugă”, a declarat martorul, potrivit Mirror.

Imaginile apărute în mediul online au făcut înconjurul lumii, internauții spunând că s-a răzbunat pe iubitul infidel. Chiar și așa, motivul pentru care tânăra a reacționat în acest mod nu se știe cu exactitate, însă infidelitatea ar putea fi o ”scuză”.

Mai multe