A mers la pescuit, dar nu se aștepta să captureze un asemenea monstru

19 octombrie 2016 12:13   Fapt divers
Ultima actualizare:

Pescuitul poate fi cu adevărat interesant atunci când la capătul firului undiței se află un monstru uriaș. Un pescar se poate lăuda că a prins captura vieții sale atunci când a scos din apă o creatură despre care nici nu credea că poate ajunge la asemenea dimensiuni.

Tristan Loescher a prins un homar uriaș, de peste șase kilograme fiind aproape cât statura unui om adult, după cum relatează Daily Mail. Loescher a vrut doar să se relaxeze la o partidă de pescuit marin, undeva în zona Insulelor Bermude, dar nu se aștepta să prindă un homar atât de mare.

Norocosul pescar nu a pierdut niciun minut și a rugat imediat prietenii să-l fotografieze alături de „monstru”, apoi l-a eliberat în ocean. Homarii sunt foarte gustoși atunci când sunt gătiți după anumite rețete, dar în acest caz, ar fi avut nevoie de câteva kilograme de unt pentru a-l rumeni...și un vas pe măsură.

Loescher a avut șansa de a captura un homar de asemenea proporții – care de regulă se gâsesc la mari adâncimi – din cauza Uraganului Nicole, de săptămâna trecută, din Insulele Bermude, care a ridicat nivelul oceanului.

Cel mai mare homar capturat vreodată cântărea în jur de 20 de kilograme și a fost prins în 1977, potrivit Cărții Recordurilor. Fusese pescuit în Noua Scoție, din Canada.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe