A primit un pumn în față de la un bărbat ”cât un dulap”. Filmulețul a devenit viral

21 aprilie 2017 18:50   Fapt divers
Ultima actualizare:

Un filmuleț în care arată un model lovit în față de un bărbat ”masiv” în frața unui club, a devenit viral pe rețelele de socializare. Imaginile o arată pe Mickyla Peberdy, din Chester, un model renumit, cum primește un pumn în cap în fața unui bar din Liverpool.

Video-ul șocant a devenit viral într-un tip foarte scurt. Modelul a fost lovit cu brutalitate în cap de un bărbat, după ce aceasta a încins spiritele. ”El a greșit”, a fost replica modelului, după ce s-a văzut pe internet, conform Daily Mail.

Filmulețul publicat rapid pe Twitter a primit milioane de reacții, oamenii dând drumul unei adevărate dezbateri în care încercau să-și dea seama cine este de vină pentru cele întâmplate și cine a greșit cel mai mult în această situație.

Filmulețul o arată pe Mickyla cum se legăna ca o ”rață” pe lângă un bărbat ”voinic” și cum s-a repezit spre el, bărbatul reușind să se ferească. Nu se știe ce intenții avea Micky, însă a sfârșit cu un pumn zdravăn în față.

”Imaginile filmulețului mă fac pe mine să par rea și greșită, dar sunt complet scoase din context. Nu arată cum el a început disputa. Da, mă legănam pe lângă el, și am sărit oarecum spre el, dar eram nervoasă pe el pentru că m-a atacat de nicăieri, a fost în legitimă apărare. Am înțeles că dacă cineva îți aruncă un pumn, indiferent dacă e un băiat sau o fată, merită să fie lovești înapoi. Dar el a început și am fost nevoită să mă apăr”, a declarat tânăra, conform aceleași publicații.

Poliția a încercat să descopere natura incidentului și de la ce a pornit totul, însă nici ea și nici bărbatul în cauză nu au vrut să dea declarații.

Internauții și-au spus părerea și au încercat să dea un nume vinovatului, majoritatea fiind de părere că de la ea a început totul și că dacă ea nu se ”legăna” pe lângă el, atunci nimic din toate acestea nu s-ar fi întâmplat. ”El a acționat corect. Ea a încercat să îl atace și a sfârșit să se apere. Nimic greșit în această situație”, a fost părerea unui internaut, la care s-au alăturat nenumărate altele, care l-au scos nevinovat pe bărbat.

Mai multe