A refuzat să facă sex cu un bărbat. Ce a urmat e şocant

17 aprilie 2016 12:00   Fapt divers
Ultima actualizare:

O femeie a trecut printr-o experienţă complet neplăcută după ce a refuzat un bărbat care i-a cerut să facă sex cu el după întâlnire.

Cei doi au ieşit să bea împreună ceva după ce s-au cunoscut pe aplicaţia Tinder. Arielle l-a refuzat pe bărbat când acesta a invitat-o la el acasă după, iar răspunsul femeii nu a fost deloc bine primit de acesta. 

Bărbatul nu a acceptat refuzul, aşa că i-a trimit o serie de mesaje abuzive lui Arielle, conform independent.co.uk. 

"Pari genul de fată care căută plăcere. De ce nu ne combinăm?", a intrebat-o el. Când femeia i-a spus "Pentru că aşa am zis eu", bărbatul a continuat: "De ce eşti aşa de reticentă? Te crezi mai bună decât mine? Eşti genul de fată cu care m-aş culca, dar nu aş avea o relaţie cu tine. Bucură-te de tinereţe, pentru că atunci când o să îmbătrâneşti o să rămâi singură. Am dat 30 de dolari pe haine, bani pe benzină, ţi-am luat de băut şi am stat cu tine doar ca să fiu refuzat. E clar că nu îi respecţi pe ceilalţi, aşa că poţi să te duci dracului, curvă". 

Chiar dacă tânără nu i-a răspuns, el nu s-a oprit aici: "Câţi tipi ok te vor? Zero. Ştiu cum gândesc bărbaţii. Eşti tipul de fată la care ne masturbăm, dar apoi ne întoarcem la femeile de calitate". 

Arielle i-a spus scurt că ei nu îi pasă de ce gândeşte el. Ultima replică a bărbatului a fost la fel de grosolană: "Da, pentru că egoul tău te face să nu accepţi realitate. Ştiu o scursură când văd una. Ai încredere în mine, nici familia ta nu te place". 

Tânăra a decis să bărbatul merită o lecţie şi a publicat mesajele pe internet, pentru a le arăta altora cum nu e bine să procedezi într-o astfel de situaţie.

Mai multe