A salvat un om dintr-o mașină în flăcări, dar ce a făcut întâi te va enerva

13 mai 2016 20:01   Fapt divers
Ultima actualizare:

Toată presa internațională l-a numit erou! Iar cel mai probabil, asta și-a și dorit un bărbat, care a salvat viața unui om aflat într-o mașină în flăcări.

Imaginile cu eroul aflat în timpul operațiunii de salvare au făcut înconjurul Internetului. În filmare, se vede cum bărbatul scoate victima și o trage la câțiva metri de autoturismul răsturnat și incendiat.

Totul pare a fi în regulă, dacă omitem partea de început a videoclipului. Imaginile au fost surprinse chiar de telefonul mobil al eroului, care a considerat că este o prioritate să aprindă camera de filmat înainte să salveze o viață.

Cu toate acestea, se pare că victima nu a avut de suferit din cauza orgoliului salvatorului său care și-a dorit să primească recunoștință pentru fapta bună. Bărbatul scos din mașină a fost transportat la spital, în viață, potrivit metro.co.uk. Acesta ar fi participat la o cursă de mașini în Los Angeles, Statele Unite ale Americii, când a pierdut controlul volanului și a suferit accidentul.

Nu știa că sunt persoane înăuntru?

Un post de televiziune a transmis că bărbatul salvator nu ar fi știut că în mașină există victime în momentul în care și-a pornit camera de filmat.

Mai multe