A supraviețuit în mod miraculos deși a fost împușcat de două ori în cap

10 iunie 2016 15:57   Fapt divers
Ultima actualizare:

Oamenii sunt extrem de vulnerabili în fața armelor de foc. Atacurile teroriste au demonstrat acest lucru de fiecare dată. Uneori se întâmplă însă și miracole; poate afirma cu certitudine un israelian, care a fost de două ori împușcat în cap, dar este încă în viață.

Asaf Bar a trecut printr-o astfel de experiență tragică în timpul atacului terorist lansat de doi palestinieni în Tel Aviv, Israel, pe când se afla la o cafenea cu iubita sa, relatează NyPost.com. "Se aflau acolo pentru a servi micul dejun, iar criminalul, primul lucru pe care l-a făcut a fost să=l împuște de două ori pe Asaf. Cred că băiatul meu este un dar de la Dumnezeu", a declarat tatăl supraviețuitorului. 

Imediat ce a aflat vestea, el a gonit cu mașina de acasă până la spital pentru a salva viața fiului săuy. În tot acest timp, Asaf a rămas conștient în ciuda faptului că unul dintre gloanțe i-a rămas înfipt în craniu. Tatăl victimei a mai declarat, din spusele băiatului său, că teroriștii se aflau la o masă chiar lângă Asaf și iubita sa; purtau costume și râdeau; la un moment dat, unul dintre ei s-a ridicat și a îndreptat arma către Asaf la o distanță de doar o jumătate de metru. 

A supraviețuit pentru că a fost dus imediat la spital, dar tot este un miracol că a trăit după două împușcături care ar fi putut fi mortale.

Mai multe