A umblat goală printre mașini, pe o stradă aglomerată, agitând amenințător o bară de fier

12 septembrie 2016 11:30   Fapt divers
Ultima actualizare:

Vrei să ajungi într-un loc important la o oră bine stabilită, dar traficul este extrem de aglomerat si plictisitor. Poate fi tare frustrant, nu-i așa? Ei bine, monotonia a dispărut în momentul în care o femeie a început să se plimbe printre mașini pe o stradă aglomerată din China, purtând doar sutien.

Polițiștii din Beijing, unde s-a petrecut întâmplarea, au identificat-o și se pare că i se spune Doamna Li și are 40 de ani, informează The Mirror. Femeia și-a dat jos hainele, inclusiv încălțămintea - și-a lăsat doar sutienul – și a început să umble furioasă și urlând printre mașini, agitând o bară de metal în mână.

Oamenii din trafic au rămas uimiți când au văzut-o pe femeie umblând goală printre numeroasele mașini, neglijând pericolul de a fi lovită de un autoturism. După ce a amenințat cu bara de fier în dreptul unei mașini de culoare argintie, femeia și-a îndreptat atenția și spre un autobuz. Oamenii nu s-au încumetat să iasă din automobile ca nu cumva să devină chiar ei ținta.

Când polițiștii au ajuns la fața locului, au fost nevoiți să arunce mai întâi o pătură pe femeia recalcitrantă și abia apoi să o aresteze.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe