A vrut să se îmbrace, dar a fost îngrozită de ce a găsit în dulap

21 aprilie 2016 15:52   Fapt divers
Ultima actualizare:

Viespiile sunt unele dintre cele mai de temut insecte din cauza înțepăturilor care nu doar că sunt deosebit de dureroase, dar sunt și foarte veninoase. Există persoane care pot deceda din cauza unei înțepături de viespe. O femeie a făcut o descoperire de coșmar atunci când și-a deschis dulapul pentru haine.

Aceasta a găsit o viespe uriașă în șifonierul său, una de origine asiatică, al cărei venin este suficient de puternic încât să topească țesuturile umane, relatează Metro.co.uk. Din fericire, femeia nu a fost înțepată și a reușit să o ia dintre haine cu ajutorul unui compas.

Este foarte posibil ca viespea să fi fost regina stupului pe care de regulă îl părăsește în această perioadă pentru a intra în hibernare, în timp ce restul viespiilor rămân active între august și octombrie.

A fost înregistrat un caz în Franța, unde șase oameni au murit după ce au fost înțepați de o viespe asiatică. Cel mai probabil, aceasta a ajuns în statul francez prin intermediul plantelor importate din China.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe