A vrut să-și facă selfie pe bloc, dar a căzut! Imagini șocante

22 septembrie 2016 11:30   Fapt divers
Ultima actualizare:

Un adolescent a încercat să-și facă un selfie la înălțime, însă totul s-a terminat tragic. Tânărul de 19 ani, identificat drept Tamerlan A, a urcat pe un acoperișul unui bloc din Novîi Urengoi, Rusia.

Nu este clar ce făcea pe clădire, deși surse ale publicației The Sun spun că acesta plănuia să-și facă un selfie în timp ce „atârna” peste margine. Alții spun că Tamerlan A plănuia să se sinucidă, dar că s-ar fi răzgândit între timp.

Presa locală informează că șapte oameni au încercat să urce pe acoperiș să îl salveze, în momentul în care l-au văzut agățat pe marginea clădirii, însă nu au ajuns la timp. Tamerlan A nu s-a mai putut ține și a căzut în gol, pierzându-și viața.

Prietenii adolescentului au declarat că tocmai se certase cu iubita lui și ar fi vrut să o sperie. „S-a certat cu iubita lui înainte să se urce pe acoperiș. Mă gândesc că poate a vrut doar să o sperie și cu siguranță nu cred că a vrut să se sinucidă. Dar când a alunecat, a fost prea târziu”, a spus unul dintre apropiații lui.

Tamerlan A călătorise, recent, peste 4.500 de kilometri pentru a ajunge în Novîi Urengoy, după ce i-a fost oferită o slujbă în industria petrolului și a gazelor. Orașul este considerat capitala neoficială producătoare de gaz a Rusiei, fiind plasat în apropierea celui mai mare câmp de gaze din țară.

Imaginile pot afecta emoțional

Mai multe