A vrut să-și facă un sandwich, dar a greșit ingredientele! Ce a mâncat bărbatul de fapt

25 august 2016 20:14   Fapt divers
Ultima actualizare:

Când foamea e mare, nu mai ții cont de nimic! Este și cazul lui Josh Barraclough, un tănăr de 23 de ani, bucătar de profesie, care n-a știut să facă diferența între o cutie cu pateu și mâncarea pentru câini.

După o zi obositoare la muncă, bărbatului i s-a făcut foame și a dat fuga la frigider imediat cum a ajuns acasă. Din neatenție, a întins pe pâinea prăjită o umplutură ciudată, asemănătoare cu pateul, scrie Daily Mail.

La o zi după ce a mâncat produsul respectiv, iubita lui, Abigail, l-a rugat să îi dea câinelui ceva de mâncare, moment în care a realizat de greșeala pe care o făcuse. Acesta mâncase de fapt mâncarea cățelului de doar 13 săptămâni.

''Nici nu-mi place pateul foarte mult, deobicei mănânc șuncă sau brânză, dar venisem de la muncă și trebuia să mănânc ceva'', a explicat Josh, convins că mâncarea pentru câini avea un gust intens de ceapă.

Amuzată de toată situația, partenera lui de viață a povestit cum a putut să se întâmple așa ceva: ''I-am spus să caute în frigider mâncarea câinelui, dar el s-a întors cu mâncarea pentru pisici. Atunci și-a dat seama de eroare''.

''Glumești? Am mâncat chestia asta aseară, într-un sandwich'', a conchis acesta.

Imediat după toată întâmplarea, Abigail i-a lăsat acestuia o cană plină cu Pedigree (n.r. mâncare pentru căței) și un mesaj sugestiv: ''Josh, ți-ai uitat prânzul. Să fii un băiat ascultător''.

Mai multe