A vrut un sex oral în timp ce conducea, dar s-a ales cu penisul mușcat. Ce a stricat momentul

18 septembrie 2016 13:59   Fapt divers
Ultima actualizare:

Un bărbat a avut nevoie să fie dus de urgență la spital după ce s-a ales cu penisul mușcat de iubita sa în timp ce-i făcea sex oral. Incidentul s-a produs fără voia femeii pentru că un cerb le-a stricat momentul.

Pare ceva de necrezut? Ei bine, cuplul se afla în mașină, în drum spre regiunea austriacă Waldviertel. Cei doi s-au gândit să încingă o partidă de sex oral în timp ce bărbatul conducea, dar un cerb le-a sărit în cale, informează Daily Star.

Din instinct, șoferul a frânat pentru a nu lovi animalul, dar iubita sa a fost luată prin surprindere și l-a mușcat pe partenerul ei de penis în momentul frânării.

Echipele medicale de urgență nici n-au știut ce să creadă atunci  când cei doi „aventurieri” au sunat la salvare. N-au luat în considerare decât faptul că se confruntă cu un caz de „penis mușcat în urma unui accident rutier”.

Bărbatul a fost dus cu elicopterul la spital, iar medicii l-au supus unei intervenții chirurgicale, asigurându-l că nu este vorba decât despre răni minore.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe