Acest măgăruș a trăit întreaga sa viață în deșert! Reacția emoționantă a animalului când vede prima dată iarbă

29 septembrie 2016 9:46   Fapt divers
Ultima actualizare:

Opt măgăruși au avut aproape un șoc atunci când au văzut pentru prima dată iarbă, după ce întreaga lor viață și-au petrecut-o în deșertul din Arizona. Acum, animalele au fost mutate la o fermă din California.

Îngrijitorii de la Ferma Montgomery Creek au filmat momentul în care măgărușii au coborât din mașnia care i-a transportat fiindcă se așteptau să aibă o reacție ciudată, după cum relatează Daily Mail.

Primul măgăruș care a coborât din camion a fost de-a dreptul speriat de pâlcurile de iarbă care îi blocau calea. Aceeași reacție au avut-o și ceilalți măgăruși care ezitau – să calce pe ea, să o miroasă...oare e comestibilă? Aceștia vor avea nevoie de timp pentru a se obișnui cu noul habitat care este cu adevărat luxuriant, în comparație cu ariditatea din Arizona unde hrana le era mereu oferită în recipiente, neavând șansa de a-și vedea felul preferat de mâncare crescând în libertate pe câmpul pe care îl bat sub copite. 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe