Aceste provocări erotice fac partida de sex mai incitantă

16 noiembrie 2016 17:30   Fapt divers
Ultima actualizare:

Provocările sexuale sunt sarea și piperul relației intime și nu ar trebui să lipseasca din viața sexuală a niciunui cuplu. Iată câteva provocări erotice cu ajutorul cărora poți să-ți faci viața intimă mult mai incitantă. Nu te sfii să le încerci!

Şopteşte-i vorbe dulci

 Seara, când sunteți în pat, șoptește-i la ureche vorbe dulci cu tentă erotică, iar apoi sărută-l pe ureche, pe gât și mângâie-l tandru. Roagă-ți iubitul să-ți spună și el care sunt fanteziile lui, iar apoi poate le puneți și în aplicare. 

Atingere pe nevăzute

 Leagă-ți partenerul la ochi cu o eșarfă și atinge-l cu o parte a corpului tau : buze, degete, vârful nasului, etc. Jocul presupune ca el să ghicească cu ce parte l-ai atins. Dacă nu reușește din prima, mai atinge-l o dată sau dă-i câteva indicii. După ce ghicește, câștiga dreptul de a-i îndeplini o dorință sexuală. 

Adevăr sau provocare

 Fă din cunoscutul joc “Adevăr sau provocare”un moment intens, în urma căruia să iasă scântei. Modificați puțin regulile jocului pentru a-l face mult mai incitant. Fiecare trebuie să se gândească la 4-5 provocări fierbinți pe care să le scrieți pe câte un bilețel și apoi adăugați-le într-un bol. Ori de câte ori unul dintre voi alege provocare, extrage un bilețel și face ce scrie în el.

Descoperă și alte trucuri erotice pe clickpentrufemei.ro. 

Top 5 poziții sexuale de încercat în mașinăCele 5 poziții sexuale pe care femeile le urăsc

Mai multe