Adio, selfie-uri perfecte! Fata asta i-a cucerit pe internauţi cu pozele ei

16 octombrie 2017 17:57   Fapt divers
Ultima actualizare:

Sătulă de selfie-urile perfecte de pe reţelele de socializare, o tânără din Boston a inventat un altfel de selfie şi a dat naştere unui nou tren, numit “chinning” (n.red: presupune înclinarea capului în așa fel, încât să fie vizibilă cea de-a doua bărbie).

Michelle Liu (21 de ani) adoră să călătorească şi să-şi facă selfie-uri. Însă, nu orice fel de selfie-uri! Pozele haioase i-au adus fetei peste 20.000 de fani pe contul de Instagram.

Tânăra alege cel mai nepotrivit unghi atunci când se pozează şi-şi scoate în evidenţă guşa. Fata spune că acestea este modul ei de "luptă" cu toţi cei care se chinuie să obţină selfie-ul perfect.

„I haven't chinned everywhere, but it's on my list (tr. Nu mi-am arătat cea de-a doua bărbie peste tot, dar acest lucru e pe lista mea)”, scrie tânăra la descrierea de pe contul de Instagram.

Michelle a vizitat până acum o mare parte din America, a ajuns în China, dar şi-n Europa. Ea s-a pozat în Polonia, Anglia, Cehia, Olanda, Franţa sau Austria. 

Michelle este susținută atât de prietenii ei, cât și de străini în realizarea acestor poze, care fac deliciul internauţilor.

Mai multe