Află de ce vedetele din România iși fac costumele de mire la comandă

21 iulie 2016 12:04   Fapt divers
Ultima actualizare:

În orice țară, vedetele sunt cele care dau tonul la îmbrăcăminte și așa se întâmpla și la noi. Dar dacă vă imaginați ca bărbații celebri din Romania intră prea des în magazine pentru a-și alege hainele potrivite atunci când se pregătesc de evenimente speciale, vă înșelați destul de mult. Bărbații celebri au învățat că alegerea cea mai bună în aceste situații sunt costumele la comanda, și nu doar pentru a părea superiori, ci pentru că apelarea la serviciile personalizate vine cu avantaje importante, de care se poate bucura oricine.

Îți pun în valoare personalitatea

Costumele pe comanda sunt unice, făcute doar pentru tine. Șansele ca un croitor sa facă doua costume identice sunt extrem de mici și în acest caz ar înseamnă că ți-ai găsit fratele geamăn în stil și vestimentație. Lăsând gluma la o parte, costumul va avea exact mărimea care trebuie. Nu va fi nici prea lung, nici prea strâmt, îți va pune în evidențî toate avantajele și îți va ascunde, defectele, dacă acestea există. În plus, îți alegi materialul și culoarea, așa că îți poți comanda costumul de vis pentru a străluci în ziua nunții.

Îți oferă șansa de a fi asortat la perfecție cu mireasa ta

Nunțile moderne sunt făcute așa cum își doresc mirii. Iar pentru a rămâne în memoria invitaților (când mergi la câteva evenimente de acest gen pe an, este greu sa le reții pe toate), cei doi actori principali trebuie sa se potrivească și în vestimentație. Vedetele înțeleg asta, fapt pentru care țin cont de sfaturile primite de la stiliști și au la dispoziție banii necesari pentru a face alegerea potrivită. Dar o astfel de nunta nu este una imposibila nici pentru persoanele obișnuite. Când comanzi un costum îți poți alege culoarea, așa ca te poți asorta cu pantofii și accesoriile miresei (sau cu rochia ei, dacă vrea mai mult decât o vestimentație alba). În plus, să nu uităm și de accesoriile tale, și ele putând să fie făcute tot pe comandă.

Costumul este făcut pe măsura ta

În primul rând, nu va conta dacă ai câteva kilograme în plus, pentru că un croitor bun și un model bine ales vor putea sa ascundă asta destul de bine. În plus, una dintre cele mai mari probleme ale bărbaților fie prea înalți, fie prea scunzi, este găsirea hainelor. Costumele la comanda rezolvă această problemă și le oferă acestora șansa de a fi îmbrăcați perfect cu orice ocazie.

În al doilea rând, din momentul în care îți comanzi costumul până când îl porți, corpul tău ar putea trece prin câteva transformări. Unii își doresc sa fie în formă maximă la nuntă, așa ca slăbesc și își dezvoltă musculatura. Din păcate, alții pun câteva kilograme. Un costum la comandă este terminat după multe probe, iar ultima poate avea loc cu doar câteva zile înainte de eveniment. Așadar, ultimele retușuri pot fi realizate exact atunci, lucru imposibil intr-un magazin obișnuit, fie el și de lux. Cu alte cuvinte, există șansa să arăți perfect în ziua nuntii, șansă pe care costumele gata făcute, deși sunt mai ieftine, nu ți-o oferă.

De unde poți cumpăra

Cu cat orașul în care locuiești este mai mare, cu atât exista mai multe croitorii la comandă. Dar asta nu înseamnă ca toate lucrează la același nivel de calitate. Croitoriile de cartier nu sunt o idee chiar atât de bună pentru un costum de mire, modele și materialele utilizate de acestea fiind unele destul de învechite.

Daca îți dorești sa afișezi un look demn de o vedeta, atunci variantele încep să scadă. Dar nu ar trebui să îți faci griji, pentru că soluții există. De fapt, există o croitorie la comandă care ți-ar putea oferi exact ceea ce cauți. Numele acesteia aste Filip Cezar și se găsește în București.

De-a lungul anilor, de când a apărut pe piață, a fost aleasă de numeroși bărbați cunoscuți din showbiz-ul românesc. Pepe a folosit un costum Filip Cezar atât la nuntă cât și la botezul fiicei sale, croitoria îmbrăcându-l și pe Cătălin Măruță la același eveniment. Nici Ionuț Dolănescu nu a spus “nu” unui costum de la Filip Cezar, iar parteneriatul cu Radu Vâlcan este unul de durata. Nu în ultimul rând, firma a avut ocazia sa își expună costumele de calitate și la emisiuni precum „Mireasă pentru fiul meu” sau „Burlacul”. Așadar, vorbim despre un portofoliu foarte important și acestea sunt doar câteva din numele care au apelat la hainele de la Filip Cezar.

Poate că în aceste momente vă întrebați daca vă puteți permite costumele de mire de la Filip Cezar. Când atât de multe vedete le-au încercat, hainele trebuie sa fie destul de scumpe, nu-i așa? De fapt, nu este chiar așa. Este adevărat, nu sunt nici ieftine, dar primești foarte multe în schimbul banilor pe care îi investești. Materialele folosite sunt de cea mai înaltă calitate, de multe ori aduse chiar din străinătate. Modelele propuse sunt la modă, dar oricând poți interveni și tu pentru a face schimbările pe care le consideri a fi mai potrivite pentru tine. Oricum, vei avea la dispoziție și sfatul unui specialist care îți va spune ce și cum se asortează. Practic, la Filip Cezar te vei bucura de toate avantajele pe care le aduce un costum de mire la comandă, fără a întâlni și punctele negative specifice croitoriilor de proastă calitate.

Să nu uităm și că bărbații mai au un avantaj destul de important când vine vorba de hainele pentru nuntă. Dacă o doamnă nu mai poate îmbrăca rochia de mireasă, un domn se poate folosi de costum oricând este nevoie de așa ceva. Asta înseamnă că îl mai poți purta și la alte evenimente, poate din poziția de naș sau de simplu invitat. Nu uita însa că un costum de nuntă, adică special făcut pentru un eveniment important, nu este unul business. Pentru situațiile de afaceri există alte haine potrivite și nu ar trebui sa combini cele doua stiluri. La Filip Cezar găsești soluții pentru toate nevoile și foarte multe accesorii pe care să le asortezi costumelor tale de calitate.

Mai multe