Află totul despre orgasmul feminin!

6 noiembrie 2015 16:00   Fapt divers
Ultima actualizare:

Femeile vor să îl aibă, bărbaţii fac tot posibilul ca partenerele lor să atingă climaxul, însă de cele mai multe ori o noapte de dragoste nu se finalizează cu orgasm din partea reprezentantelor sexului frumos.

Relaxează-te

Multe femei sunt atât de conștiente de faptul că durează foarte mult pentru a ajunge la orgasm - fiindcă, într-adevăr, acestora le ia mult mai mult să atingă punctul culminant faţă de bărbaţi - încât nu mai reuşesc să se relaxeze. Iar de multe ori ele preferă să simuleze orgasmul sau să se oprească atunci când partenerul a ajuns pe culmile plăcerii. Soluția? Nu te mai gândi la cât de mult durează partida. Lasă-te pradă plăcerii. Un studiu realizat de cercetătorii suedezi arată că relaxarea este factorul cel mai important în a ajunge la orgasm. 

Preludiul are rolul lui

Cel mai bun sex începe cu mult înainte ca hainele să cadă de pe voi. Aşadar, lasă-te fermecată de posteriorul partenerului tău, bucură-te de imaginea bicepsilor lui şi admiră-i simţul umorului. Toate astea sunt factori care contribuie la crearea unei atmosfere încărcate de sexualitate.

Află pe clickpentrufemei.ro tot ce trebuie să ştii despre orgasmul feminin.

Mai multe