Ai această calitate? Atunci succesul în rândul femeilor este garantat

15 februarie 2020 14:36   Fapt divers
Ultima actualizare:

Femeile iubesc bărbații cu personalitate și cu o inimă mare, dar în mod cert există și calități fizice pe care reprezentantele sexului frumos le adoră la partenerii lor. De fapt, trăsăturile care-i fac pe bărbați cât mai masculini sunt cele care le atrag pe femei cel mai mult.

Umorul stă mereu în capul listei oricărei femei, prin urmare dacă știi cum s-o faci să râdă, ai de la bun început un bonus. Şi nu este nici o surpriză că unul dintre cele mai puternice afrodisiace, din toate timpurile, este râsul. Faptul de a fi amuzanţi îi face pe reprezentanţii sexului puternic să pară, în ochii femeilor, mai inteligenţi, mai demni de încredere şi mai potrivţti pentru o relaţie.

Femeile în relații de cuplu cu bărbați care au un simţ al umorului dezvoltat se simt şi mai protejate, cel mai probabil pentru că umorul diminuează din impactului pe care-l poate avea orice situație problematică sau periculoasă. Acest aspect favorizează relaxarea psihică şi emoţională a femeii. Aşadar, femeilor le plac bărbații cu simțul umorului și pe bună dreptate!

Mai multe